Starta din resa mot ett hälsosammare liv idag.

Den här kalendern är gjord för att hjälpa dig identifiera dina tankar, känslor och beteenden kring mat och också utveckla en mer medveten relation till maten du äter.

Du får vägledning till att optimera ditt näringsintag och även information om vad du inte bör äta, så att du lättare kan göra val som verkligen stärker din kropp och ger dig den näring du behöver.

Genom att fokusera på medvetet ätande kommer den här kalendern att hjälpa dig lyssna på din kropp och känna efter vilka behov den har.

Varje dag får du frågor och påståenden som ska inspirera dig att reflektera över din relation till mat och hjälpa dig att skapa en hälsosammare livsstil..

Karin Wikström


Som kemilärare har jag alltid varit intresserad av hur kroppen fungerar, men det var först för några år sedan som det gick upp för mig på allvar - de kostråd vi får från våra myndigheter stämmer inte med vad kroppen mår bra av. 

Det var då jag bestämde mig för att bli hälsocoach och även hjälpa andra till ett bättre liv. Genom att ändra matvanor och livsstil är det möjligt att få mer energi, bli friskare och få ökad livskvalitet.

Tvärt emot vad som sägs så kan de flesta kroniska sjukdomar, som blivit så vanliga speciellt bland äldre, förebyggas och även gå tillbaka. 

Det handlar inte om diet. Var bara medveten om vad din kropp behöver och undvik det som skadar den. Då kommer den att ge dig möjlighet till ett långt, glädjefyllt och aktivt liv. 

Du har med dina val en enorm inverkan, inte bara över hur länge du kommer att leva, men också vilken livskvalitet du får under livets sista decennier. Och det är aldrig för sent att börja med nya vanor!

©All Rights Reserved Coach North as